HIVATALOS WEBOLDAL / OFFICIAL WEBPAGE
Magyar Sumo Szakszövetség / Hungarian Sumo Federation
Elmúlt időszak értékelése, felhívás tagegyesületek részére
Írta: Magyar Sumo   
2017. március 21. kedd, 15:49

Tisztelt Tagegyesületek!

  Egy ciklus lassan véget ér és elérkezik annak az ideje, hogy tisztújító közgyűlést tartsunk.
  Ha számot kell vetnünk az elmúlt négy évre visszatekintve akkor elmondhatom, hogy a minimális célt, melyet kitűztünk magunk elé teljes sikerrel megvalósítottuk, sőt lehetőségeinkhez képest még túl is teljesítettük azt.
  2012 év végén üres kasszával és kifizetetlen számlákkal, a nyakunkban szakadt végrehajtást kérők sorával, és egy perrel indultunk neki a ciklusnak. Tartozásunk kb. 12 millió forintot tett ki akkor.
  Jelen állás szerint ez év végére a tartozásainkat véglegesen kiegyenlítjük.Tehát a cél, hogy a sumo szakszövetséget életben tartsuk sikerrel járt. Ezen a nehézségek mellett is sikeresnek mondható eredményeket produkáltak versenyzőink, amellett, hogy tudjuk nem ez az időszak a magyar sumo aranykora. Most, hogy egyenesbe vezettük a szakszövetséget végre elindulhat a szakmai munka fejlesztése is. Arra kérem a tagegyesületeket, hogy szavazzanak bizalmat a következő öt évre is azoknak a személyeknek, akik az elnökségben sikerre kívánják vinni a szakszövetséget. Szinte ugyanazzal az elnökséggel képzelem el a munkát, mint ebben a ciklusban, azzal a különbséggel, hogy Puksa Ferenc nem tudja a továbbiakban vállalni a munkát, Hiroe Tomohiko pedig szívesen vállalja azt.
  Az elnökség tagjainak a következő személyeket jelölöm: Tar Mihály, mint társelnök, alelnökök Szakály László és Zsigmond Sándor, tagok pedig Hiroe Tomohiko és id. Bárdosi Sándor. Én, mint a jelenlegi elnök a jövőben is be kívánom tölteni az elnöki posztot.
  A tagegyesületek természetesen saját jelölteket is állíthatnak, melyet kérek e-mail útján eljuttatni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra.
A megkezdett munka folytatásához kérem megtisztelő támogatásukat!

 

Budapest, 2017. március 21.

Tisztelettel:
Ancsin László elnök
Magyar Sumo Szakszövetség

 
Elérhetőségeink